De beste verzenddozen voor jouw pakketje

Als je iets wilt versturen naar iemand en het is te groot voor de brievenbus, dan is het een aanrader om gebruik te maken van verzenddozen. Verzenddozen zijn gemaakt van stevig karton en ze zorgen ervoor dat een verzending goed beschermd blijft onderweg. Daar wil je wel zeker van zijn, want het zou zonde zijn als een pakketje onderweg schade oploopt. Een verzending moet tegen een stootje kunnen, en dat is waar een verzenddoos voor zorgt. Verzenddozen zijn er in allerlei soorten en maten. Ook qua merken heb je ruim de keuze, bijvoorbeeld DS80 verpakkingsmaterialen. Hieronder zetten we een aantal van de meest gekozen soorten verzenddozen voor je op een rij. 

Verzendbox 

De verzendbox ziet er het meest uit zoals je zou verwachten van een verzenddoos. Het handige aan deze box is niet alleen dat je genoeg ruimte hebt om je pakketje in op te slaan, maar door de handige manier van opbouw kun je dit karton ook zonder problemen klein maken en eenvoudig opruimen. 

Packfix 

Packfix is de standaard verzenddoos die je in veel situaties zult gebruiken. Deze dozen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, zodat je altijd een doos op maat kunt laten maken voor jouw verzending. Veelal hebben deze soorten karton een bruine kleur en zijn ze zelfklevend. 

Packbox 

De packbox is een wat kleinere variant van de verzenddoos. Dit is het ideale karton voor bestellingen die niet hoog zijn. Packboxen hebben een langwerpigere vorm. Hier zou je bijvoorbeeld cd’s en lp’s mee kunnen verzenden. 

Vierkante kokers 

Van posters tot aan meer stevigere materialen, je kunt ze verzenden met behulp van een vierkante koker. Deze soort box is het meest geschikt voor langwerpige objecten die niet breed en hoog zijn. Posters, buizen of stokken zijn hier goede voorbeelden van.  

Wijnverzenddozen 

Het mooie aan sommige verpakkingsmaterialen is het feit dat ze speciaal op maat gemaakt zijn voor een verzending. Wijnverzenddozen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze dozen maken het mogelijk om meerdere wijnflessen naar iemand te sturen. Door de opmaak van deze box weet je zeker dat de flessen onderweg goed beschermd worden. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *