Deze schuifdeuren passen perfect in een jaren ’30 woning!

Heb je een jaren ’30 woning en ben je op zoek naar schuifdeuren die het beste bij deze stijl passen? Dan is er eigenlijk maar één goed antwoord: glas-in-lood schuifdeuren! Wil je weten waarom deze deuren het beste passen? Wij leggen het je uit!

De karakteristieke uitstraling!

De jaren ’30 woningen herken je aan bepaalde karakteristieke elementen. Het gebruik van glas-in-lood is één van die elementen. Dit zie je vaak terugkomen aan de buitenkant van een woning bij ramen, maar je kunt dit absoluut ook terug laten komen bij schuifdeuren binnen.

Het gebruik van kraalprofielen

Kraalprofielen zijn ook één van de karakteristieke elementen die je op meerdere manieren terug ziet komen in jaren ’30 woningen. Zo ook bij de binnendeuren in zo’n jaren ’30 woning. Dit versterkt de uitstraling van een woning in deze stijl.

Verschillende glas-in-lood opties!

Smaken verschillen! Daarom zijn er op de markt verschillende soorten glas-in-lood deuren te vinden. Niet alleen de glasopties kunnen verschillen, maar ook de panelen die op deze deuren kunnen zitten. Ga je voor een deur met veel gekleurd glas-in-lood of ga je liever voor een neutraal, blank glas-in-lood? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Paneeldeuren voor jaren ’30 woningen

Wil je liever geen schuifdeuren met glas? Dan zijn er ook paneeldeuren in jaren ’30 stijl die je als schuifdeur kunt gebruiken. Deze paneeldeuren met jaren ’30 stijl zijn voorzien van de kenmerkende kraalprofielen en rechte lijnvoering.

Een glas-in-lood schuifdeur kopen!

Ben je nog op zoek naar een passende schuifdeur voor jouw jaren ’30 woning? Op internet is een groot aanbod te vinden! Zo biedt Sleiderink bijvoorbeeld een groot aanbod schuifdeuren, ook voor jaren ’30 woningen. Je kunt hier eenvoudig filteren op deuren met glas of zonder glas. Hoe makkelijk is dat? Bekijk nu het uitgebreide aanbod en vind jouw perfecte jaren ’30 schuifdeur!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *