Een nieuwe traplift of liever tweedehands?

Stel: wilt u een traplift aanschaffen, maar weet u niet goed wat de prijzen en mogelijkheden zijn? Lees dan dit artikel. In dit artikel neem ik kort met u door waar u op moet letten voordat u een traplift aanschaft.

  • De meeste mensen kiezen voor een nieuwe traplift. Een nieuwe traplift kan best duur zijn, maar heeft wel veel voordelen. Het heeft namelijk de nieuwste technieken van een traplift in huis. Het is volledig up-to-date. Ook heeft u alle keuze uit het merk, de kleur en kunt u het laten maken naar uw wensen. Er is daarnaast ook nog geen schade aan de traplift. Dit is vaak wel het geval bij een tweedehands traplift of een gehuurde traplift. Ook kunt u bij een tweedehands of gehuurde traplift dit niet volledig naar uw wens laten plaatsen. Vaak is dit een traplift die niet goed meer te verstellen is. Toch is het nadeel dat de prijzen traplift gewoon erg hoog zijn. Denk aan prijzen vanaf 2.750 euro.
  • Veel mensen kiezen daarnaast voor het huren van een traplift. U kunt een traplift huren als u weet dat u het toch niet voor lange tijd gaat gebruiken. Het gaat om ongeveer 2 jaar lang. Dit is de tijd die u krijgt als u een traplift wil gaan huren. Dit kost ongeveer 100 euro per maand voor een rechte trap en 150 euro per maand voor een trap met bochten.
  • Daarnaast kiezen veel mensen voor een tweedehands traplift. Dit kunt u doen als u een lager budget heeft en de traplift toch voor lange tijd wil gebruiken. Op lange termijn, meer dan twee jaar lang, kunt u dan de traplift gaan gebruiken. Helaas kunt u deze traplift dan niet verstellen naar uw wensen.

De prijs traplift is dus erg hoog. Houdt dus goed rekening met de bovengenoemde punten en weeg daarna af voor welke traplift u gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *