Frisse ideeën voor het verfraaien van je tuin

Het is niet die tijd van het jaar waarin loungen en dineren naar buiten gaat, maar deze tijd komt er weer aan voor je het weet en dat betekent dat je een solide decoratieplan nodig hebt. Ongeacht je ontwerpstijl, er zijn een hele reeks doe-het-zelfprojecten, tuinideeën en meubelopties die je buitenruimte naar een hoger niveau kunnen tillen zonder je budget enorm te verhogen.

Maak jezelf klaar om de buitenoase van je dromen te maken!

Ga voor sculpturale meubels

Soms is minder meer, vooral wanneer de natuur als een prachtig decor fungeert. Dan voegen betonnen meubels visueel belang toe, terwijl een opvallende boom de show steelt. Werk af met mooie kastanje palen en het is een droom om in de zomer lekker buiten te zitten.

Upgrade je omheining

Mis de kans niet om een ​​​​hekwerk in de achtertuin mooi de decoreren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld kleine potplanten en klimplanten zoals klimop, blauweregen of Toscaanse Jasmijn.

Verander een schuur in een eetkamer

Een open schuur kan worden omgevormd tot een fantastische ruimte voor een etentje met de toevoeging van levendige stoelen, een tafel en wat bloemen.

Verander een ladder in decoratie voor potplanten

Niet genoeg ruimte om groenten te kweken? Probeer je containertuin op een geverfde houten ladder te stapelen en hiervoor te gebruiken. Dit ziet er super leuk en creatief uit!

Bouw een vuurplaats

Construeer een vuurplaats door gebogen straatstenen in een cirkel te plaatsen. En het leuke hieraan is dat de hele onderneming slechts 20 minuten duurt van start tot finish.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *