Glas bestellen

Ben jij op zoek naar geschikte glazen omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Dan is het belangrijk om glas te vinden dat voldoet aan jouw wensen! In deze blog vertellen wij welke soorten dubbel glas er zijn, waar je glas kunt bestellen en wat de prijs van glas is. Op deze manier hopen wij jou te helpen bij het zoeken van geschikt glas! 

Welke soorten dubbel glas zijn er? 

  • Standaard dubbel glas: isoleert beter dan enkel glas. Er zit een spouw tussen de glazen. De spouw is gevuld met lucht. Standaard dubbel glas is het goedkoopste type dubbel glas. 
  • HR glas: HR glas staat voor Hoog Rendements glas en isoleert beter dan de standaard variant. De spouw wordt gevuld met milieuvriendelijke edelgassen. 
  • HR+ glas: dit type glas isoleert beter dan standaard dubbel glas en HR glas. 
  • HR++ glas: dit type glas is isolerend en energiezuinig. Dit type glas is momenteel zeer populair bij woningen. 
  • HR+++ glas: dit type glas is enorm isolerend en energiezuinig. Er zitten twee spouwen tussen de glazen. De spouwen zijn gevuld met milieuvriendelijk edelgas. Hierdoor kan warmte niet ontsnappen en komt er geen koude lucht de woning binnen. HR+++ glas is het duurste type glas. 

Wat is de prijs van dubbel glas

De prijs van dubbel glas hangt af van welk type glas je kiest en wat het formaat is. Over het algemeen geldt: hoe dikker de glazen, hoe hoger de prijs is. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Neem dan een kijkje op GlasGigant! Bij hen zie je direct wat de prijs per vierkante meter is. Hierdoor vind je altijd een geschikt glas binnen jouw budget. Heb je toch nog vragen over de prijs? Neem dan contact op met de specialisten van GlasGigant. 

Dubbel glas bij GlasGigant 

Wil je zeker zijn van glazen die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen op de webshop van GlasGigant. Hier kun je eenvoudig online glas bestellen. Ze hebben een ruim assortiment aan glazen in verschillende soorten en maten. Bij GlasGigant vind je in 3 stappe het juiste glas op maat. Daarnaast komen de specialisten van GlasGigant het glas bij jou installeren. Heb je nog vragen over welk glas het meest geschikt is voor jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met GlasGigant! Zij staan altijd voor je klaar. 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Emma schreef:

    Bedankt voor de heldere uitleg over verschillende glassoorten. Wij hebben net een ouder huis gekocht en zijn van plan al het enkel glas te vervangen door dubbel glas. Het is goed om te weten dat er verschillende typen glas zijn. HR+++-glas klinkt erg mooi, maar ik weet niet zeker of dit voor ons haalbaar is. We zullen een expert vragen naar de beste oplossing voor ons huis en ons budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *