Ontspannen met een lekker wijntje

Niet iedereen houdt ervan maar voor bepaalde mensen is er niks beter. Na een lange werkdag of drukke dag in het algemeen lekker even helemaal tot rust komen met een lekker wijntje op de bank. Dit kan tijdens een programma of gewoon bij de openhaard zonder wat erbij, alleen de wijn en het hoofd even helemaal leegmaken. De keuze kan zijn tussen een rode en witte wijn, droog of zoet, noem maar op er is genoeg keuze. Ook in vele landen is er wijn, Frankrijk staat er bijvoorbeeld bekend om, maar ook in Argentinië is er wijn. Argentijnse rode wijn bijvoorbeeld. Deze wijn is sterk van smaak met een toon van rood fruit. Iemand moet ervan houden, maar het is zeker een keer het proberen waard.  

Het kopen van wijn 

Wijn kan erg hoog in de kosten oplopen en kan ook als een luxe kado worden gegeven. Het is vrijwel overal te koop. Een rode wijn kopen kan via de slijterij bij de plaatselijke supermarkt of een speciale slijterij ergens voor wijn. Het is voor iedereen een eigen keus hoeveel iemand aan wijn kwijt wil zijn maar het kan hoog oplopen. Gemiddeld is een wijntje 3,50 in de supermarkt en dat is dan ook een prima fles. Het kan natuurlijk duurder en beter, maar zoals eerder benoemd, dat is een keus.  

Bier  

Bier is een veel gedronken alcoholische drank en is niet duur. Een krat kost ongeveer vijftien euro en daar zitten dan 24 fles in, wat het dus helemaal niet duur maakt per biertje. Met bier is er ook een speciale variant en die zijn dan duurder per stuk. Deze worden over het algemeen per blikje of fles uitgegeven, dus daar zijn ze aan te herkennen. Verder zijn er speciale bierpakketen. Allemaal erg leuk om als kado te geven aan iemand die een persoon aardig vindt of als bedankje. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *