Verfris je zolderkamer met zonwering voor je dakraam

Heb je een zolderkamer? Dan herken je het vast wel dat wanneer de zonnestralen op een warme dag ongenadig door je zolderraam schijnen, de ruimte al snel verandert in een sauna. Het is begrijpelijk dat je dit hoogste kamertje in huis op zulke dagen liever mijdt, maar als het je slaapkamer betreft, wordt dat lastig. Gelukkig is er een oplossing voor dit vervelende probleem: zonwering die je heel gemakkelijk zelf aan de binnenkant van het raam bevestigt, zoals de screens van Sunwise. Door deze vorm van zonwering krijgen zonnestralen geen kans en houd je de warmte op afstand, waardoor je zolderkamer tot wel 8 graden koeler blijft.

Makkelijke en goedkope oplossing

De screens zijn speciaal ontworpen om de warmte buiten te houden en je zolderkamer comfortabeler te maken. Je bevestigt de zonwering heel eenvoudig zelf aan de binnenkant van het raam door middel van zuignappen. Een monteur of ingewikkelde installatie-instructies heb je niet nodig. Mede daardoor liggen de kosten van zonwering met zuignappen een stuk lager dan de meeste andere oplossingen tegen warmte. Tevens kan bij montage de boor in de gereedschapskist blijven liggen, want boren is overbodig. Zo blijven de kozijnen onaangeraakt, wat erg handig kan zijn bij een monumentaal pand of huurhuis.

Bijkomende voordelen

De belangrijkste functie van de zonwering is natuurlijk het buitenhouden van de warmte, maar dat is niet het enige voordeel. Een zonnescherm zorgt bijvoorbeeld voor meer privacy doordat buren niet meer naar binnen kunnen kijken. En daarnaast heb je minder last van de schittering van de zon. Van irritante reflecties op bijvoorbeeld je monitor of laptop zul je door zo’n zonnescherm dus geen last meer hebben. Dat kan handig zijn wanneer jouw zolderkamer fungeert als kantoor of wanneer je kind er huiswerk maakt. Daarbij hoef je trouwens niet bang te zijn dat je kamer helemaal donker wordt. Want door de tactisch geplaatste gaatjes in het doek blijft het natuurlijke licht behouden.

Makkelijk online bestellen

Bestel screens met zuignappen heel eenvoudig online aan de hand van de handige bestelmodule, waar je gelijk de juiste maten kunt invoeren. Zo weet je zeker dat de zonwering precies past op jouw raam.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *