Vind de vacature in de bouw, techniek of logistiek die je past als een jas

Ben je op zoek naar een interessante vacature in de bouw, techniek of logistiek? De enthousiaste intercedenten van een full service uitzendorganisatie in Noord-Holland staan voor je klaar. Zij halen alles uit de kast om voor jou een baan te vinden die je past als een jas. De intercedenten leren je graag zo goed mogelijk kennen en staan voor een persoonlijke benadering. Op die manier komen zij tot de beste match en wordt je baan veel meer dan alleen werk. Het aanbod aan vacatures in Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen en andere plaatsen in Noord-Holland is breed en divers. Wanneer in kaart is gebracht wat jou drijft en waar je naar op zoek bent, lukt het gegarandeerd om een passende baan voor je te vinden. 

Staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod? Aarzel dan niet om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te plannen. Vaak is er veel meer mogelijk dan dat je misschien denkt. 

Welke vacatures in de bouw, techniek of logistiek vind je bij een fullservice uitzendorganisatie?

• Werkvoorbereider in de bouw;

• Nieuwbouw timmerman;

• Metselaar;

• Technisch magazijnmedewerker;

• Magazijnchef;

• Medewerker expeditie;

• Logistiek medewerker;

• Allround technisch medewerker;

• Technisch tekenaar;

• Technisch projectmedewerker.

Vind werk dat perfect bij je past 

De intercedenten zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking hen in staat stelt om de juiste kandidaten en bedrijven met elkaar te matchen. Ook hebben zij de missie om je aan werk te helpen dat perfect bij je past. Zij kennen hun opdrachtgevers van haver tot gort en willen ook jou als werkzoekende graag leren kennen. Het is dus vast geen verrassing dat resultaatgerichtheid, persoonlijk contact en plezier in hun werkwijze voorop staan. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bezoek de uitzendorganisatie dan voor een kennismakingsgesprek. Naast vacatures in de bouw, techniek en logistiek vind je daar ook volop boeiende functies binnen andere vakgebieden zoals de elektrotechniek, werkvoorbereiding en installatietechniek. 
Ook ben je er aan het juiste adres als je wilt werken binnen een office-omgeving. Zo vind je er onder andere leuke klantenservice vacatures, vacatures in de marketing en communicatie en vacatures in de administratie. In welk interessant vakgebied ga jij binnenkort aan de slag?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *