Vloeren verven en veranderen 

Wanneer mensen hen vloeren verven dan wordt er al snel gedacht aan het verven met een witte kleur of tint. Dit komt doordat mensen graag van witte houten vloeren houden. Deze witte houten vloeren zijn namelijk erg ontspannend en verfijnd. Zulke vloeren zijn perfect om te pronken met meubels en antiek. De witte vloeren worden vaak in combinatie gedan aan het stijlvolle Scandinavisch interieurontwerp. In het huis wordt de meeste tijd doorgebracht. Vooral nu in de coronatijd, waar je het liefst binnen moet zitten. Ook zitten wij regelmatig in lockdown. Het is dus belangrijk dat je je vloer regelmatig vervangt. Je wilt namelijk niet met versleten vloerplanken zitten. Het is ook mogelijk om kleuren combineren met groen. Dit zorgt voor meer afwisseling in het huis. 

Houten vloeren witwassen 

Je kunt je houten vloeren wit verven, maar ook witwassen. Er zit een verschil tussen het wit verven en het witwassen van de vloeren. Wanneer je gebruik maakt van het witwassen van de vloeren, dan is het houtnerf van de vloeren nog wel zichtbaar nadat de vloeren zijn ingetrokken. Verder heeft het witwassen een verfijnde vintage uitstraling. Bij het witwassen kan je een wit waas gebruiken om de houten vloeren wit te maken. Bij het witwassen wordt er gebruik gemaakt van beits of olie. Ook is het makkelijk om zelf aan te brengen. Hoe meer lagen je over de houten vloer doet, hoe witter de vloer wordt. Het is belangrijk dat je het even dik overal aanbrengt. Op deze manier krijg je een egaal resultaat.  

Houten vloeren wit verven 

Naast het witwassen kun je natuurlijk ook de houten vloeren ook wit verven. Bij het wit verven van de houten vloer zul je de houtnerf niet meer zien. Ook heb je geen vintage uitstraling, maar een trendy uitstraling. Wanneer je gebruik maakt van de witte verf, dan komt er een egaal wit resultaat. Bij de witte verf kun je kiezen uit 3 soorten. Je hebt namelijk hoogglans, zijdeglans en mat.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *