Welke magazijnwagens heb jij nodig?

Wanneer je grote en zware materialen moet vervoeren, heb je magazijnwagens nodig. Magazijnwagens zijn steviger dan een winkelkar bijvoorbeeld. Bovendien kun je met de wagens beter bepaalde materialen vervoeren vanwege het ontwerp. De magazijnwagens zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kies je de magazijnwagens die passen bij jouw benodigdheden. Je hebt bijvoorbeeld platte en diepe wagens of juist combinaties hiervan. Je vindt de verschillende varianten op alrecarshop.nl.  

Praktische ontwerpen en indeling 

Magazijnwagens zijn er in verschillende uitvoeringen. Je kent ze vast uit de bouwmarkt of het tuincentrum. Zo zijn er magazijnwagens die enkel een platte bak hebben. Deze zijn ideaal voor wanneer je veel grote planken moet vervoeren. Heb je daarnaast ook nog schroefjes of andere kleine ijzerwaren nodig? Dan is het handig dat je magazijnwagens niet alleen een platte onderzijde hebben, maar ook een kleine mand bij waar je de wagen beetpakt. Bij alrecarshop.nl kun je de verschillende uitvoeringen bekijken. Zo zijn er ook wagens die meerdere manden in verdiepingen hebben.  

Bezorging en kosten 

Heb je de ideale magazijnwagens gevonden op alrecarshop.nl? Dan kun je ze online bestellen. De levertijd voor magazijnwagens is 2 tot 3 werkdagen. Binnen Nederland kun je snellere levering verwachten dan in België. Ook zijn de bezorgkosten minder. In Nederland zijn deze € 7,95, waar je in België nog 7 euro meer moet betalen om je magazijnwagen te laten bezorgen. Wanneer je niet tevreden bent, kun je je bestelling retourneren. Dit moet binnen 2 werkdagen en schriftelijk ingediend zijn. De transportkosten voor de retourzending zijn voor jouzelf.  

Meer dan alleen wagens 

Op alrecarshop.nl vind je meer dan alleen een praktische magazijnwagen voor jouw winkel. Ze richten zich op shopping solutions. Je kunt er dus ook een kijkje nemen voor toegangspoorten of juist winkelmandjes. Al dan niet met wielen onder de mandjes. Deze zijn weer praktisch voor wanneer je alleen kleine onderdelen nodig hebt.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *