Windbreekgaas: jouw beschermer tegen harde wind!

Er zijn verschillende scenario’s waarin harde wind een stoorzender kan zijn. Zo kan het je in sommige gevallen storen tijdens het beoefenen van een sport, maar ook gewoon wanneer je even wil uitrusten. Er zijn verschillende tools, waarmee je deze harde wind kan blokkeren. Eén voorbeeld hiervan is windbreekgaas. In deze blog behandelen we twee scenario’s, waarin windbreekgaas jou kan beschermen tegen storende harde wind. Per scenario bespreken we wat de voordelen zijn van het windbreekgaas en hoe je het kunt toepassen. Lees dus gauw verder en ontdek de mogelijkheden met windbreekgaas.

Windbreekgaas bij sportvelden

Windbreekgaas is essentieel rondom een tennisveld. Tennis is namelijk sport waarbij je zo weinig mogelijk last wil hebben van harde en storende wind. Het winddoek van Nettenshop.nl verminder de windreductie met maar liefst 80% tot 90%. Zodra je alle zijden van het veld voorziet van windbreekgaas, merk je deze bescherming natuurlijk het meest. Door de windreductie te verminderen, zorg je dat de wind minder invloed heeft op de richting van de bal. Daarnaast stoort het de spelers minder, tijdens een wedstrijd of training. Naast het verminderen van de windreductie, zorgt het windbreekgaas ook voor bescherming tegen gluurders. Dit maakt het een multifunctioneel middel.

Windbreekgaas in jouw tuin

Heb je veel last van harde wind in jouw tuin? Dit kan erg storend zijn, wanneer je probeert te genieten van lekker weer. Je kan een winddoek ook toepassen in een tuin. Dit zorgt voor vermindering van de windreductie, maar ook voor extra schaduw. Daarnaast kunnen buren zo minder goed in jouw tuin gluren. Iedere tuin is anders en daarom is het bij veel aanbieders mogelijk om een winddoek te bestellen in specifieke afmetingen. Op deze manier past het precies in jouw achtertuin en ziet het er niet slordig uit. Je kan het winddoek zelf makkelijk bedekken met verschillende soorten beplanting.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *